Aarhus Ø

1 minutter læsning
Jun 30, 2020 12:55:23 PM

Teamet CASA, BIG, Kilden og Mortensen samt MOE har sammen med Aarhus Kommune skabt en udviklingsplan for Bassin 7 i den nye bydel Aarhus Ø. Planen indeholder opførelse af ca. 22.000 etagemeter bolig og erhverv, ca. 15.000 kvm kælder med plads til ca. 300 biler samt ca. 3.000 kvm bylivsaktiviteter i form af løberuter, caféliv, havnebad, teater med videre. CASA varetager udlejning og salg af bolig- og erhvervslejemål.

Projektet er i den grad nytænkning inden for bylivsudvikling. Strategien for bylivet bygger på at byens kultur-, restaurations- og idrætsliv skal være med til at drive byudviklingen på Aarhus Ø. Midlertidige aktiviteter indgår som positiv branding af området, hvor der skabes byliv og mental byomdannelse før bygningerne er opført. Samtidig indgår de som laboratorium for nye ideer.

Boligdelen består af byggeri i op til 21 etager. Hvert ”hjørne” har sin højde. Netop de forskellige bolighøjder er et karakteristika for det nye byområde. Et område som skal skabe og rumme mangfoldighed og ikke mindst social bæredygtighed.

 

Se hvordan vi kan hjælpe her

Tidligere artikel
← Trianglen
Næste artikel
Valdemars Have →