PFA kollegiet i Odense

1 minutter læsning
Jun 30, 2020 11:45:27 AM

Arkitema har i samarbejde med PFA Pension udviklet et nyt kollegiekoncept for fire nye kollegier. Det første kollegie i Odense får plads til 298 værelser på hver 15 m² i et byggeri, der fokuserer på fællesskab, bæredygtighed og læring.

Beboerne kommer til at bo i et kollegium, hvor det er nemt at møde andre studerende, og der er stort fokus på at udvikle socialt bæredygtige fællesarealer både inde og ude.

Kollegiet har form af et ottetal, hvilket betyder, at de studerende har let ved at møde hinanden på kryds og tværs i byggeriet. Der er arbejdet med flere grader af fællesskab - man kan for eksempel dele køkken, trappeopgang og terrasse. Der er også gode fællesarealer, hvor man kan mødes om studieaktiviteter og fritidsinteresser.

Kollegiet bliver DGNB-certificeret, og der vælges bæredygtige og robuste materialer med lang levetid, minimal miljøpåvirkning og positiv effekt på indeklimaet.

PFA Kollegiet er en af de mange byggesager, der er styret fra Byggeprojekt.dk’s digitale platform med projektweb og udbud.

 

Se hvordan vi kan hjælpe jer