Rødovre Port

1 minutter læsning
Jul 2, 2020 8:19:58 AM

Rødovre Port er en omfattende byudvikling af Rødovre stationsområde. Et projekt, der skaber et nyt kvarter med omkring 534 boliger.

Projektet er tæt og urbant med et gennemgående stræde med plads til supermarked, caféer og enkelte butikker. Strædet er udformet med små lommer og nicher, der giver god mulighed for udendørs servering og andre aktiviteter.

Bydelen får lyse facader og indeholder boliger af forskellig karakter, blandt andet ungdomsboliger og boliger til singler, par og børnefamilier. Boligerne bliver en blanding af lejligheder i en og to etager med udemiljøer i form af terrasser og altaner.

Mod vest rummer bebyggelsen tre tårne med 14, 16 og 19 etager. Tårnene er slanke i toppen men bliver bredere på de nederste etager mod strædet og udemiljøerne.

cam1

Tårnene fordeler sig med et på den ene side af Tårnvej og to på den anden side. Byområdet bygges sammen med en ny byport. Den skaber en ny forbindelse hen over Avedøre Havnevej, der også vil kunne krydses via en begrønnet gang- og cykelbro.

Området får en grøn profil med beplantning, der bidrager med variation, biodiversitet, grønne facader samt læ og behagelige rekreative områder på gadeniveau. 

Rødovre Port er et af de mange projekter, der benytter projektweb og udbudsværktøjet fra Byggeprojekt.dk. 

 

Se hvordan vi kan hjælpe her

Tidligere artikel
← Vasbygade
Næste artikel
Enghave Brygge →