Valdemars Have

1 minutter læsning
Jun 30, 2020 3:33:50 PM

I samarbejde med arkitekterne schmidt hammer lassen architects har CASA udviklet et spændende boligprojekt i Aarhus Midtby med flere etagers terrænfald.

Grunden ligger i gåafstand til byens seværdigheder – lige ved Musikhuset, Scandinavian Center og ganske kort fra gågaden og ligger “inde i” en eksisterende karrebebyggelse.
Her skabes en unik byhave i form af et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og mennesker som færdes i kvarteret. En stille grøn oase midt i byens pulserende liv.

Projektet indeholder 124 moderne indrettede lejligheder af varierende størrelse fra mindre 2-værelses til store penthouse-lejligheder med egen tagterrasse. Denne spredning af boligtyper sikrer en variation i beboersammensætningen, da det både henvender sig til forældrekøbssegmentet som unge par og seniorer, der ønsker at flytte til det centrale Aarhus i nærheden af alle kulturtilbuddene.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe, som sikrer at der stadig er offentlig gennemgang til Valdemarsgade fra Lønvejen.
Parkering er etableret som P-kælder under byggeriet med mulighed for tilkøb af P-plads. Cykelparkering er placeret ved opgangene og i et samlet central overdækket areal

Valdemars Have er en af de mange byggesager, der er styret fra Byggeprojekt.dk’s digitale platform med projektweb og udbud.

 

Se hvordan vi kan hjælpe jer

 

 

Tidligere artikel
← Aarhus Ø